伊莉討論區

標題: 50歲李麗珍脹爆睇醫生 為復出鋪路? [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-10-19 12:36 AM     標題: 50歲李麗珍脹爆睇醫生 為復出鋪路?

今年6月同填詞人潘源良四度分手嘅李麗珍,其後好友羅明珠又猝逝,珍妹當然大受打擊,本身已經低調嘅珍妹變得更加低調。

今日有周刊報道話,日前喺銅鑼灣遇到珍妹,全黑打扮嘅珍妹去睇醫生,搵嘅就係圈中好出名嘅減肥醫生張惠賢,不過報道話50歲嘅珍妹無復當年勇,身型明顯發福咗好多,所以喺街上冇乜途人認得佢,兼且因為佢要坐的士過海,都俾司機拒載,搞到佢一度黑面兼扁嘴。
查實珍妹都已經淡出咗一段間時間,唔知今次搵醫生出手減肥,係咪諗住修心養性,寄情工作呢?

心得:李麗珍是一代女神,今天樣子仍然漂亮,相信減肥後一定更吸引!

[attach]116270193[/attach][attach]116270194[/attach][attach]116270195[/attach][attach]116270196[/attach][attach]116270197[/attach][attach]116270198[/attach][attach]116270199[/attach][attach]116270200[/attach][attach]116270201[/attach][attach]116270202[/attach][attach]116270203[/attach][attach]116270204[/attach]

作者: 陳奎德    時間: 2016-10-19 02:28 AM

還是很漂亮啊!我想她了,我等一下要再去看她電影了
作者: cordeo    時間: 2016-10-19 08:13 AM

保養得真好呢 以前也常看他的電影
作者: wesleyjungle    時間: 2016-10-19 12:20 PM

蜜桃真的成熟了,又熟又有韻味
作者: ii_gemini    時間: 2016-10-19 02:17 PM

保養得真好呢 不過付出還能演甚麼?????年紀不小了
作者: 嗆冷小h    時間: 2016-10-20 09:38 PM

作者: 三福黑店    時間: 2016-10-21 07:20 PM

還是很漂亮啊!心目中的女神
作者: libra8866    時間: 2016-10-21 08:32 PM

還是很漂亮呀~ 很有韻味!  
以前超喜歡看港片的!
作者: allen90024    時間: 2016-10-22 11:27 AM

作者: tims31    時間: 2016-10-22 05:24 PM

女藝人年紀大了~~
就會面對年老色衰的問題~~
如果,可以有才藝,才會受更多人認同~~

作者: FREEDOMCHAN    時間: 2016-10-23 09:03 PM

保養得挺不錯的...期待你的大作
作者: oate    時間: 2016-10-23 09:34 PM

保養的還可以阿,希望還可以看到她演出
作者: wange88    時間: 2016-10-24 10:20 AM

時間真快.一下就50了.第四台還有撥.開心少女系列
作者: chientawu    時間: 2016-10-27 08:57 PM

作者: vampire620    時間: 2016-10-31 02:15 PM

不勝唏噓啊
當年不少人的女神
尤其是60尾70初
只是似乎個性怪怪的
或者是遇人不淑
所以這一二十年來也走得不太順
作者: wange88    時間: 2016-11-1 09:42 AM

當年很不錯的女星.可惜走向三級片

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www343.eyny.com/) Powered by Discuz!